Снимка TrafficNews.bgАктрисата Дафина Таушиц /Кацарска/, която бе открита мъртва в дома си

...
Снимка TrafficNews.bgАктрисата Дафина Таушиц /Кацарска/, която бе открита мъртва в дома си
Коментари Харесай

Двойната смърт в Пловдив: Цанка е издъхнала от инфаркт, Дафина е получила епилептичен припадък

Снимка TrafficNews.bg

Актрисата Дафина Таушиц /Кацарска/, която бе открита мъртва в дома си в пловдивския квартал " Тракия ", е била номинирана за награди Аскеер преди 9 години, научи TrafficNews.bg.

44- годишната жена и майка й, Цанка Кацарска /76/ бяха открити в събота следобяд в жилището, в който са живеели дълги години. По телата няма следи от принуждение. Аутопсията е открила, че Цанка Кацарска е получила инфаркт и е издъхнала в леглото си. Явно в потрес от гибелта на майка си, Дафина е получила епилептичен пристъп и е издъхнала. 

Дафина Кацарска е била една от огромните очаквания на Театралната академия. За малко след завършването на Академията играе в Пазарджишкия спектакъл и има номинация за Аскеер за „ Епични времена “ по Радичков на Петринел Гочев. Омъжва се са германец и  отпътува за чужбина. Там обаче не съумява да откри среда и се връща в Пловдив. След завръщането си в родния град е живяла в квартал " Смирненски ". В този миг младата жена към този момент имала проблеми с алкохола. Независимо от това обаче от пловдивския  спектакъл " Хенд " й подават ръка и я канят да взе участие в мюзикъла „ Камбаната “ – план, който се осъществя с финансиране от Министерството на културата и се играе на сцената на Драматичния спектакъл. В последна сметка се наложило да се разделят с нея, тъй като не е успявала да се оправи с казуса си. 

Съседи я разказват като кротка и усмихната жена, възпитана и доста умна. " Имаше проблеми с алкохола, само че не беше конфликтна персона " настояват съседи. Учела е второ висше обучение в ПУ " Паисий Хилендарски ". 

Майката на Дафина е била учител във Аграрния университет, в катедра " Лозарство ". 

Вчера двете дами са заровени в неделя в село Строево.

Образувано е досъдебно произвеждане в Пето районно управление (на МВР) по член 127, ал.1 от Наказателен кодекс. Уведомена е районната прокуратура.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР